Therapeut

Mijn naam is Raj Anand Schaling, 37 jaar en sinds 2013 therapeut. Toen ik 18 jaar was ben ik voor eerst begonnen met persoonlijke ontwikkeling. De rede hiervoor was dat ik tegen grote verveling aanliep en niet kon meedraaien met de verwachtingen van de maatschappij. Het idee dat mijn leven zou bestaan uit werken, familie, hier en daar een feestje en wat sex om vervolgens het graf in te duiken, was voor mij niet genoeg, ook al geniet ik wel van deze dingen.

In mijn leven is Osho een belangrijk onderdeel geworden. Een Master die mij de weg terug naar mijzelf begeleidt en laat zien wat meditatie werkelijk is ook al is hij niet meer in leven. Toch is hij nog overal te vinden via bijvoorbeeld boeken en video’s op Youtube.

Opleidingen

  1. Primal Rebirth Therapie (PRT) opleiding (2001- 2003), Aumm instituut. Tijdens deze opleiding heb ik vele blokken geassisteerd. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg, oprichters van het Aumm instituut.
  2. Co-dependency opleiding (2004 – 2005), Aumm instituut. De opleiding geeft de dynamieken bloot in relaties.
  3. Familie Opstellingen opleiding (2007-2008), Aumm instituut en deze nogmaals volledig geassisteerd. De opleiding heb ik gevolgd bij Omkar Dingjan, Divyam Kranenburg en bij Ramateertha Doetsch, oprichter van het Osho UTA instituut in Keulen, Duitsland.
  4. Primal Somatic Traumahealing Therapy opleiding (2013 – 2015), Aumm instituut. Deze opleiding bestaat uit 7 modules die gegeven worden door experts op het gebied van traumatherapie.
  5. Psychosociale en medische basiskennis (2015 – 2016), Con Amore, Amsterdam conform PLATO eisen.

Registraties

Ik ben lid van de beroepsorganisatie SBLP. Dit geeft de praktijk en therapie een kwaliteitswaarborg. Tevens sta ik geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ. Dit geeft de therapeut en cliënt heldere rechten en plichten.